Zpět

Nuti vas stara, ať s ňu lazite do hytlermarketa?

Text 15.11.2010

Tuž to mate blbe. Rozdil mezi mužskym a ženskym nakupovanim, je totiž nebetyčny jak cyp. Chlop, kery ide kupit rohliky, mliko a pivo, to robi jako pravěky lovec. Vleze do šopu, zebere košik, cileně kupi rohliky, mliko a pivo, zaplati a ide do dom.

Baba ni. Pro baby su nastavjane všecky ty hytlermarkety, bo baby se nechovaju logicky, ale emocijonalně. Na tym neni nic špatneho, baby už su take. Problem je v tym, že to vyjde na dost peněz. Všimněte se, že když potřebujete kupit tři zakladni potraviny – rohliky, mliko a pivo, musite našmarovat po šopu aspoň 800metru přes překažky, bo každa z tych zakladnich surovin je flaknuta v jinem rohu. A překažky su pro baby nepřekonatelne.

Když ide baba nakupit, hned za vstupem na ňu čeka prvni překažka. Velky napis SLEVA. Je jedno, co je ve slevě. Už to leži v košiku, bo nekupte to, když to je take levne. Po cestě za rohlikama pak musi projit přes překažky s nazvem HRAČKY a HADRY. Po cestě k mliku su nastavjane překažky DROGERKA a PARFUMERKA a cestě k pivu eště brani překažka SLADKOSTI. A fčil je problem, bo do košiku se už nic nevleze.

Možete protestovat, že se šlo pro tři věci a na tu nejduležitějši se nedostalo, ale obvykle je to prd platne. Možete dat stare aji svoju kredytku ze slovy, ať si teda nakupuje sama, ale ja to nedoporučuju. Ma to dva hačky. Stara bude naštvana, že s ňu nechcete chodit a vy budete naštvani tež, bo stav kredytky brzo klesne k nule. Jak z teho ven? Tady je dopis ředitela hytlermarketa jedne ze zakaznic. Snad pochopite, jak všecko elegantně vyřešit:

Vážená paní, v průběhu předcházejících 6 měsíců monitorovali pracovníci naší bezpečnostní služby počínání Vašeho manžela v našem obchodním domě v době, kdy Vy nakupujete. Níže uvedený seznam obsahuje detaily jeho přestupků, zachycených bezpečnostní kamerou.

Proto jsme nuceni zakázat Vašemu manželovi vstup do naší prodejny.

15 červen: Vzal 24 krabiček kondomů a náhodně je vložil do vozíků nakupujícím,kteří se nedívali.

2.červenec: Nastavil všechny budíky v oddělení domácích potřeb tak, aby zvonily v pětiminutových intervalech.

7.červenec: Udělal na podlaze vedoucí k toaletám tenkou dlouhou stopu rajčatovým džusem.

19.červenec: Přistoupil k zaměstnankyni domácích potřeb, řekl oficiálním tónem „kód tři“ a sledoval, co zaměstnankyně udělá.

4.srpen: Přišel k pultu Služby zákazníkům se žádostí koupit balení M&M´s (lentilky) na splátky.

14.září: Přesunul nápis „Pozor, mokrá podlaha“ do části pokryté kobercem.

15.září: Rozložil jeden ze stanů v kempingové části a zval nakupující dál s podmínkou, aby si přinesli polštář.

23.září: Kdykoli se ho zaměstnanec zeptal, zda nepotřebuje pomoc, rozplakal se a křičel: „Proč mě, lidi, nenecháte na pokoji?“

4. říjen: Díval se přímo do bezpečnostní kamery a používaje ji jako zrcadlo, šťoural se v nose.

10.listopad: U pultu se zbraněmi se ptal zaměstnance, zda neví kde jsou antidepresiva.

3.prosinec: Podezřele se pohyboval po prodejně a hlasitě si přitom pobrukoval melodii z Mission Impossile.

18. prosinec: Schoval se mezi věšáky s oděvy a na lidi, kteří se v nich probírali, pokřikoval: „Kup si mě! Kup si mě!

21.prosinec: Vždy když se ozvalo hlášení z reproduktoru, schoulil se na zem do klubíčka a křičel: „Ne! Ne! Už zase ty hlasy!“

23.prosinec: Vešel do zkušební kabinky, chvíli počkal a potom začal velmi hlasitě vykřikovat: „Není tu toaletní papír!“

Doufáme, že stanovisko našeho hypermarketu chápete.

S pozdravem, ředitel Hytlermarketu

Všechny příspěvky s Ladislav Větvička

Diskuze:

Napsat komentář