Zpět

Dalši paskvil schvaleny. Zaplať pokutu 100 tisic, tlusťochu.

Text 1.11.2012

Ja, když se daři, tak se daři. Ten stary na hradě se sice pokusil snahu mojich synku zablokovat, ale napodruhe zme ho přehlasovali. Co tež zmože jeden prezident proti mojim agentum, kerych je plny parlament?

Lopaty v Česku se mysli, že poslanci parlamenta su chytři, vzdělani, nezavisli synci a děvuchy. Cha! Polovina z nich može o nezavislosti enem tak snit po pul litru vodky z parlamentniho bufača. Skoro 100 poslancu je totiž zadluženych až po ušiska, takže o jejich nezavislosti nemože byt řeči. Ja neřikam, že byt zadluženy je ostuda. Raz za čas se prostě cosik posere a pak je třeba dovalit do banky a poniženě poprosit o dluh na barak anebo na rozbitu karu, taky je  život.

Pak se člověk stava otrokem a musi robit jak cyp, aby bankeřum zaplatil zavazky a přestal byt otrokem. V tom připadě bysem se ale styděl zapsat svoje jmeno na jakukoliv kandydatku a styděl bysem se reprezentovat tento stat v parlamentu!

Polovina poslancu se nestydi, bo od okamžiku podepsani dluhu su mojima agentama. Agentama Mordoru. A když potřebuju, aby mi tato partyja schvalila jakukoliv cypovinu, tuž prostě zvednu sluchatko, zavolam a synci mi schvali, co potřebuju. Nedavno sem potřeboval omezit ty chytroliny, keři si mysleli, že mi uteču z placeni dani a poplatku, když si na svojem vlastnim baraku postavi větrnik, anebo daju na střechu ten placaty slunečni panel. Chytrolini? Blbci.

Copak nevi, že mam všecko pod kotrolou? Sice to ten stary na hradě stopnul, ale přehlasovali zme ho. A tak fčil neegzystuje, aby si kdokoliv cokoliv sam nainstaloval bez povoleni, i když by si to robil na svojem baraku. Pod pokutu 100 tisic. Dokonce byli tak blbi, že se nevšimli, že když budu chtět, možu pokutovat aji maleho synka, kery si kupi a uvede do provozu kalkulačku ze solarnim nabijenim anebo jakusik solarni hračku. Mimochodem, z deseti nejzadluženějšich členu parlamentu se proti tomuto paskvilu nepostavil žadny, slovy: ŽADNY oslanec. Tuž to je jasne, ni? Bo sem jim to zakazal…

Ladislav Větvička, hlasatel Mlade Fronty Fčil, kral Mordoru

Všechny příspěvky s Ladislav Větvička

Diskuze:

Napsat komentář