Zpět

Moji milí Česi, prečo ste takí sprostí?

Text 24.1.2013

Moji milí Česi. Vy si možná myslíte, že když platíte velke daně, tak se o ně chytry uřednik v Praglu postara. Ale to se pletete. Čim vic date uřednikovi svojich peněz, tym vic bude žit jak prasce v žitě, a tym vic rozhaže na nesmyslne projekty. Uřednik je taky sprosty, že je schopny pozvat Maďara na česku čabajku, Polaka na haviřovsku vodku nebo Slovaka na krkonošsku lyžovačku.

Zeberte si třeba tu posledni pseudokampaň, kdy vami placena agentura potřebovala investovat (vyhodit) jakesik prachy, bo musela před Vanocama vykazat činnost.

Jinak si tady za řeku Moravu fakt nikdo nedokaže vysvětlit, čemu byzme my Slovaci, z nejhornatějši země středni Evropy měli jezdit misto na Čertovicu kajsik 500 kilaku do Špindlu? Myslite si, že se nechame buzerovat u turnyketu a nechame si fotit gzychty tajak vy? Nebo se mame mačkat na vašich předraženych a přeplněnych sjezdovkach? Mame platit předražene hotely a zaroveň se divat na kysele huby vašich čišniku? Taký sprostý už nesu Dederóni, dokonce už ani Húni nie, a tych par poslednych Pšonku to tež brzo přestane bavit.

Ja, a když budete zas robit jakysik propagačny bilbord, prubněte tam dat aspoň jakysik fajny obrazek. Kdo se ma na ten hnědy humus divat? A uvědomte si, že některe věci se turistum prostě nerobi. Ryžovat prachy na vlekach, ještě k temu si nechat platit za parkovne a skibusy, nebo střikat lyžařum do gzychtu zmrzlu vodu, to robi enem buran. Když už vam z EuroSajuza kupili sněžne děla, mohli vam řict, že haldy je třeba pruběžně rozhrnovat a ne si nechat nafukat horu Řip, vy hvězdy alpskeho lyžovani.

Všechny příspěvky s Ladislav Větvička

Diskuze:

Napsat komentář