Zpět

Krvežiznive hordy vtrhly na Krym

Text 5.3.2014

Všimnul sem si teho, už když sem byl na Krymu před agresivnima hordama po zuby vyzbrojenych hrdlořezu. Krym nebyl nikdy ukrajinsky. Valil sem autem z Ostravy přes Podkarpatsku Rus až do Jalty a zpatky. Zatimco Podkarpatska Rus byla na mistni poměry bohata, s podnikavyma lidma, zbytek Ukrajiny byl chudy, ale furt plny přijemnych lidi, po přejeti hranice Krymske autonomni republiky jakoby se člověk ocitnul v jinem světě.

Bohatě vyzdobene města, turistycke lakadla, včetně Jalty a Artěku, a všude Rus. Od Ukrajince šel okamžitě rozeznat. Byl arogantni, naduty jak balon a myslel si, že mu patři svět. Arogance v knajpach, hotelach aji na ulici. Vypadnul sem z Krymu hodně rychle, přestože sem tam chtěl stravit par dnu dovolene. Když vidite ty odule tlamy zbohatlych Rusu, je těžke najit duvod, proč pravě těmto lidem cpat tvrdě zarobene ostravakovy prachy.

Tajak sem před tym nevěřil našim turistyckym teoretykum, že to je raj na zemi, tak ani fčil nevěřim českym medyjam, kere srovnavaju Československo 68 a Krym 14. Stači porovnat tlamy na hystorickych fotkach, a tlamy, kere možete najit na strankach, kere nesu plne protiruske propagandy. Naše děcka se rozhodně s okupantem nefotily… Spiš mi dnešni krymske fotky připominaju vitani onkela Adolfa v Cukmantlu.

Kura, stejně je ale hrozne, když hlupy bloger musi vyvažovat nenavistnu propagandu česko-ameryckych štvavych stanic…                          

 

 

Ladislav Větvička, hlasatel Mlade Fronty Fčil, hotel Jalta

Všechny příspěvky s Ladislav Větvička

Diskuze:

Napsat komentář