Zpět

Nacistycke Norsko krade děcka na převychovu. To je přece normalni

Text 8.12.2014

Nechapu, čemu se divite. To je přece stara znama věc. Dnešni nacistycke Norsko se vraca ke stare dobre tradyci Vidkuna Quislinga, stareho milovnika nacyzmu a podobnych oplzlych režimu. Už jakusik dobu kolaborantšti multykulturni levicovi polityci lifruju do Norska milijony lidi z Afriky a Azyje, od kerych si slibuju, že budu ve volbach hlasovat pro tuto kolaborantskou sebranku. A tyto praktyky funguju velice dobře.

Ma to samozřejmě aji negatyvni stranky, třeba kriminalitu, zločinnost, znasilňovani bab a podobně, ale nejhorši na tym je, že noršti zaměstnanci musi robit dluho do noci, aby mohli imigranty živit a tym padem nemaju čas na to, aby po nocach robili děcka, bo unavenym chlopum nepřichazi erekce, že?

Proto Norsky nacistycky stat našel levnu a rychlu metodu, jak nahradit ubytek norskych děcek. Děcka se prostě ukradou rodičum, keři su třeba v Norsku na navštěvě. Duvod se dycky najde, ve videu dole je popsany připad – třeba to, že mama pomohla synkovi s vytrženim mlečneho zuba, nebo třeba to, že idete s kočarkem a zapalite si cigaro, nebo naplacate fakanovi na holu dupu, nebo prostě proto, že je vaše děcko smutne. A pak stači, aby vas jakysik zodpovědny narodně socialistycky uvědoměly občan udal.

Je to normalni a přirozene, robil to tak aji Hytler s děckam z Lidic, z Polska nebo Ruska. Všimněte si, že ten norsky nacystycky uřad pro převychovu – Barnevernet – si velice rad vybira blonďate, modrooke děcka. Aji Adolf měl modrooke blonďačky v lasce, neměl sice Barnevernet, zato měl Lebensborn.

Pokud tedy mate doma jakesik modrooke děcko, a už vas nebavi se o něho starat, pošlete ho na norsku ambasadu v Praglu, oni se už vam o něho postaraju.

Anebo jim napište mejla, oni si už radi přijedu sami. Tady je: emb.prague@mfa.no

Ladislav Větvička, Gruppenführer Barnevernetu, Oslo

 

Všechny příspěvky s Ladislav Větvička

Diskuze:

Napsat komentář