Zpět

Až budu velky, stanu se Norem a budu krast slovanske děcka

Text 10.12.2014

Je to jednoduche jak cyp. Když jakasik organyzace krade slovanske děcka, zakazuje jim mluvit vlastnim jazykem, snaži se, aby zapomněli svoju řeč a stali se občany nordyckeho naroda, pak se jednoznačně jedna o nacistycku organyzaci. Když stat toleruje a podporuje taku nacistycku organyzaci, pak se jedna o nacistycky stat. A pokud občanum nevadi chovani nacistyckeho statu, pak se jedna o nacistycke občany. 

Proč to Norsky nacistycky stat robi, to zme si vysvětlili už v minulem blogu. Fčil vam povim cosik o tym, jak to přesně robi a jak veliky byznys to je.

V Norsku sem dluha leta robil za polarnim kruhem, takže Nory znam a Norsko od Laponska po Osla a od vychoda po zachod tež. Možu řict, že polovina Noru su bigotni zakukleni neomarxisti, nadavajici na imigranty a zaroveň podporujici přistěhovalce, druha polovina su bigotni zakukleni puritani, tvrdici že chlast je zkaza lidstva, daňe by měly byt vysoke, a zaroveň jim ve sklepě kvasi rybizove vino a domaci pivo.

Odebirani děcek funguje jednoduše. Ročně se narodi asi 60 tisic norskych děcek, a to je malo. Každy rok proto udavači zahaji proces odebrani asi 25 tisic jinych děcek. A to už je slušny byznys, co? Cely stat je protkany siti udavaču, keři chodi po ulicach, piju hektolitry kafe v kavarnach, v kapse maju vizitku na Geheime Barnevernet Polizei a při jakekoliv přiležitosti udavaju. Može to byt chovani děcka ve škole, malo ovoce v ledničce, mala plocha psaciho stolu, nebo udani bez duvodu. Podstatne asi je, jestli ma děcko spravne arijske rysy. Krasny přiklad česke děvuchy, kera malem přišla o děcko proto, že si v kavarně dala grog, je tady. Do patnacti minut po udani už nad vama stoji Gebarpo a veze vas aji s děckem pryč.

To je ale nebezpečne, proto nejjednodušši pro nacisty je ukrast děcko přimo ve školce nebo ve škole, pokud tam nechodi, pak za dozoru ozbrojenych členu vam děcko přidu ukrast přimo do domu (tady ještě vidim nedostatky, bo Gestapo chodilo obvykle mezi 4-5 rano). Pak nastupuje presumpce viny, takže vy musite prokazat, že ste měli dostatek ovoce v ledničce, že vaš psaci stul ma dostatečne centymetry. Hned pote, co to prokažete, přijde dalši absurdni požadavek, třeba že se musite rozvest. Když se rozvedete, použiju to proti vam a přikažu vam dokazat, že děcko nebylo tyrane.

Nedivil bysem se, kdyby už take udani bylo honorovane jakusi slušnu častku v norskych korunach, ale to nemožu prokazat. Co se da prokazat, su častky, kere měsičně dostava nacistycky pěstoun, tedy prověřeny člověk, kery ze slovanskeho děcka zrobi maleho nordyckeho germana.

Nejdřive musite absolvovat kurs PRIDE(Parent Resources for Information, Development, and Education), trva to celkem 30 hodin, je to zadarmo, a po třiceti hodinach je z vas certyfikovany pěstoun. Je fakt, že Norsko je diky svoji neomarxistycke daňove polityce drahe jak cyp. Ale pěstounske častky tež nesu špatne. Da se řict, že 43 tisic Kč jake dostavate za přerobeni slovanskeho děcka na nordycke, si možete zarobit třeba jako čišnik v jakesik kavarně. Takže na žadne vyskakovani to neni, ale když mate takych děcek ze slovanskeho Lebensbornu vic, tak už to je docela fajny život, no ni?

Až budu větši a moudřejši, stanu se Norem, budu udavat, krast a předělavat slovanske děcka na nordycke, budu tvrdit, že kriminalita imigrantu je nicotny, přechodny jev a ve sklepě budu tajně robit pivo z prašku.

PS: A možna to nebude třeba, bo podobne zakony Multykultrurni kolaboranti potaji připravuju pro ČR tež… Takže se těšte. Už brzo budeme moct krast norske děcka tež.

Ladislav Větvička, tajemnik Geheime Barnevernet Polizei, Osel 

Všechny příspěvky s Ladislav Větvička

Diskuze:

Napsat komentář