Zpět

Česko jako jediné zveřejnilo data o důsledcích očkování

Text 24.9.2024
24. září v dějinách:
  • V roce 1911 se narodil Konstantin Ustinovič Černěnko, pomatený komunistický aparátčík: „Více než šedesátileté zkušenosti SSSR dokazují přesvědčivě: socialismus a lidská práva tvoří jednotu. Tak jako je socialismus nemyslitelný bez lidských práv a svobod, tak také jsou skutečná lidská práva a svobody nemyslitelná bez socialismu.“

  • V roce 1965 proběhla premiéra českého černobílého filmu režiséra Zdeňka Podskalského Bílá paní. Kvůli satirické kritice bylo během normalizace zakázáno film promítat.

IDNES: Občané zemí Evropské unie budou od 2. dubna 2025 pro vstup do Británie potřebovat povolení a budou muset uhradit poplatek deset liber (297 korun). To je zajímavé, zdá se, že na rozdíl od Běloruska, které otevřelo své hranice pro bezvízový styk, se muslimské státy pustily opačnou cestou. Nu, při počtu turistů 38 milionů (za rok 2023) se roční příjem přes 11 miliard Kč může hodit. Mohou za to v Britanistánu například vyzkoumat, jaký vliv na zločinnost by mohlo mít zkrácení délky nožů z 6 na 5cm.

Washington Post: Globální neoteplování – boření narativů, aneb ten zvlaštní okamžik, kdy se dezinformace stává informací… V časopisu Science vyšla před dvěma dny nová studie s názvem „Historie teploty zemského povrchu za 485 milionů let“. Podíleli se na ní vědci ze slovutných institucí – Katedra geověd z Arizonské univerzity, Oddělení paleobiologie ze Smithsonian National Museum of Natural History z Washingtonu, Škola geografických věd Bristolské univerzity z anglického Bristolu, Katedra věd o Zemi a planetách z Kalifornské univerzity a vědci měli za cíl pochopit, jak se globální průměrná povrchová teplota (GMST) měnila v průběhu poslední půl miliardy let, tedy v době, kdy evoluční vzorce flóry a fauny měly tak významný vliv na vývoj klimatu. To, co jim vyšlo ovšem bude velmi třaskavé, protože studie ukazuje, že svět byl po většinu historie složitého živočišného života na Zemi v mnohem teplejším stavu. V nejteplejších obdobích dosahovala průměrná teplota na Zemi 36 stupňů Celsia. Studie ukazuje, že podmínky, na které jsou lidé zvyklí, jsou zcela odlišné od těch, které převládaly v historii naší planety. Z výzkumu vyplývá, že po většinu období fanerozoika (označení geologického období posledních přibližně 540 milionů let) průměrné teploty přesahovaly 22 C a na pólech bylo jen málo ledu nebo vůbec žádný. Chladné klima – včetně našeho současného – převládalo jen 13 procent zkoumaného období. Jedním z nejstřízlivějších zjištění výzkumu je, že život na Zemi vydržel mnohem teplejší klima, než je to, které nyní podle některých vytvářejí lidé. Jak se zdá, lidé se vyvinuli v nejchladnějším období fanerozoika, kdy průměrné globální teploty dosahovaly 11 stupňů celsia. Bude to o to třaskavější, protože si studie sice všimli i redaktoři z ctihodného média The Washington Post, jenže trochu nepochopili, co ta křivka, kterou přetiskli, přesně ukazuje. Napsali, že „studie odhalila historii divokých změn a mnohem vyšších teplot, než si vědci dříve mysleli“, ale zvyklí na standardní fráze posledních let dopsali, že „studie varuje před bezprecedentním tempem oteplování způsobeným člověkem“. Způsobeným člověkem, když 87 procent času poslední půl miliardy let byla průměrná teplota na zemi vyšší a nyní žijeme v nejstudenějším období? Trend křivky ukazuje, že teploty na Zemi klesaly již 50 milionů let a nyní se teploty obrací znovu vzhůru, přičemž v roce 2023 dosáhla průměrná teplota Země 14,98 C.

Epoch Times: Na základě českých covidových dat žádá americký senátor Johnson úřady CDC a FDA o vyšetřování. Zveřejnění dat doslova oslavovalo Sdružení matematiků, imunologů a statistiků (SMIS). Expert na matematické modelování RNDr. Tomáš Fürst, Ph.D., zveřejnění komentoval jako „zázrak“. „Po několika letech našeho marného volání po zveřejnění podrobných covidových dat došlo k malému zázraku,“ uvedl Fürst. „Pokud je mi známo, jsme jediná země na světě, která takto podrobná data zveřejnila… Sada obsahuje přes 11 milionů řádků (pro každého obyvatele ČR jeden řádek plus pár set tisíc již zemřelých).“ „České údaje dokládají, že vakcína Moderna proti covidu-19 (Spikevax) ve srovnání s vakcínou Pfizer-BioNTech (Comirnaty) zvýšila úmrtnost z jakékoliv příčiny (ACM), měřeno po dobu 12 měsíců od okamžiku očkování pro každou věkovou skupinu.“

Jana Hamplová na Radiu Universum: Můj cíl je moje práce, právo. Já právo miluju, a učím se ho rozebírat. Prostě přijdu na nějakou zákeřnost, a prostě ji řeknu. Tím jsem začala covid. Říkám: „Vždyť vy nemáte pravdu, vždyť to tak není. Vyhráli jsme 56 sporů – myslím s kolegy ze Zdravého fóra. Prostě parta lidí se dala dohromady, a začala bránit nepravostem, a najednou jsme byli nepřátelé lidstva. To prostě bývá za totalit.

Vidlák: Například Pavel Řeporyjec Novotný se už vyjádřil, že za prohru ve volbách nemůže Fiala, ale voličská debilita. Tomáš Etzler zase řekl, že voliči jsou retardovaní. Martin Exner zase volá po ještě větší strategické komunikaci a větším omezení svobod\ slova. Asi si myslí, že když bude Foltýn ještě víc říkat lidem, že jsou svině, tak začnou volit Pětikolku. O Hřebejkovi ani nebudu mluvit, ten se ptal, co udělal špatně Dominik Hašek, že se do senátu nedostal? Odpověď je jednoduchá, voliči blbí nejsou, blbí jsou Hašek, Hřebejk, Etzler i Exner a u Řeporyjce si to ještě rozmyslím. Ten byl vždycky chytrý, schopný až všeho schopný, ale zdá se, že přemíra trávy si vybrala svou daň. Nejlepší byl Šarapatka. Ten už vidí Putina za každým rohem a i když ještě používá silná slova, už z nich čiší zoufalost.

 

Richard Perman: 89 procent absolventů univerzit takzvané „Ivy League*“ je pro přísné příděly pohonných hmot, masa a elektřiny v rámci boje proti klimatickým změnám. Šest z deseti absolventů „americké univerzitní elity“ se navíc domnívá, že v Americe je příliš mnoho osobní svobody. Skupina osmi nejprestižnějších a nejznámějších soukromých univerzit ve Spojených státech. Včetně Harvardu, Yale, Princetonu a dalších. Jsou hlavními dodavateli personálu pro vyšší patra americké vlády… To je příšerné! 89%!!! Kdo a hlavně co tam ty pitomce učí?

Zvědavec: Organizace spojených národů představí během zvláštního zasedání – 22. a 23. září – na svém výročním zasedání v New Yorku Světbudoucnosti 2024. Jedná se o plně digitalizovaný svět. Pro zasedání AG OSN připravily „balíček“ globální digitalizace vlády Německa a Namibie. Samozřejmě s „pomocí“ velkých technologických a finančních společností. Tento balíček digitálního zotročení bude přijat za téměř úplného vyloučení veřejnosti, lidí, jako jste vy a já. Většina parlamentů a vlád po celém světě s ním již zřejmě souhlasila, takže prezentace a takzvaná diskuse během výroční konference OSN je pouhým fíkovým listem, pouhou fraškou. Jedná se o nový „pravidlový“ způsob, jak vnutit celé populaci kompaktní digitální svěrací kazajku, z níž je téměř nemožné uniknout. Lidé nebyli nikde konzultováni, ba ani informováni. Vlády po celém světě byly nejmenovanými mocnostmi donuceny přijmout úplnou digitalizaci naší budoucnosti – to, co WEF nazývá 4. průmyslovou revolucí. Lidé, je to tady! Žádné čekání na konec Agendy OSN 2030. Cíle byly pohodlně posunuty kupředu. Vy – a já – budete konfrontováni s likvidací hotovosti, která již začala v mnoha evropských zemích a do jisté míry i v USA; a dokonce i v některých „rozvojových zemích“, jako je Indie, bez souhlasu lidí. Vše bude kontrolováno, naše výdaje za peníze, údaje o zdraví, stravovací a jídelní návyky, cestování, preference televizních diváků, oblíbená rádia, přátelé, s nimiž se pravidelně setkáváme a komunikujeme, i ostatní z opozičního tábora; nákupní / výdajové zvyklosti – a tak dále – to vše bude digitálně kontrolováno IT-digitálním korporátním kontrolním systémem. Tento text na Zvědavci doporučuji k přečtení celý… Týká se nás víc než si myslíme.

Všechny příspěvky s Ladislav Větvička

Diskuze:

  1. To, že teplota bývala před milióny let vyšší, na pólech nebyl věčný led a pak přišly doby ledové a člověk není nic nového. To že byla dříve teplota mnohem vyšší, neznamená, že současné krátkodobé oteplování nemůže být způsobeno lidskou činností, případně k němu přispívat. Nejde samozřejmě o to, že by vyšší teploty ohrozily život, jde o teplotu vhodnou pro člověka, ekonomické škody a nechuť ke změnám. Je mi líto, že se z pana Větvičky stal takový demagog. To přehánění je trapné.

    1. Takže zase porucime větru, dešti. To už tady bylo. A jak to dopadlo?
      Místo abychom se adaptovali, tak mrháme prostředky a časem v nesmyslném boji.
      A když se ukáže, že to nefunguje, tak ještě více ideologie přidáme, místo abychom si přiznali, že je to slepá ulička.
      Nic nového….
      Kupředu progresivisti, zpátky ni krok!

Napsat komentář